Градоначелник проф. др. Иво Комшић упутио је писмо сућути Управи ФАМУС ГРАДЊА д.о.о., у којем је у име Града Сарајева и у своје особно, исказао искрено суосјећање поводом синоћње несреће до које је дошло усљед стравичног обрушавању велике количине бетона, велике жељезне оплате и скеле са зграде у изградњи у сарајевској улици Хисета, а у којој су живот изгубила два радника ове фирме док је трећи тешко повријеђен. 

У писму сућути градоначелник Комшић је истакнуо:

„Дубоко потресен вијешћу да је у тешкој несрећи која се догодила усљед пада скеле и жељезне конструкције са зграде у изградњи у сарајевској улици Хисета живот изгубила два радника, док је трећи тешко повријеђен, упућујем изразе најискреније сућути.

Такође, лично и у име Града Сарајева, породицама настрадалих радника изражавам искрено суосјећање због губитка њихових најмилијих, а повријеђеном у овој несрећи желим брз и успјешан опоравак.

Ова тешка трагедија треба да буде опомена за надлежне и цијелу друштвену заједницу који у пуном капацитету треба да предузму све неопходне мјере у циљу побољшања безбједносних стандарда и услова рада на градилиштима широм Босне и Херцеговине како би се избјегле несреће ове врсте“.