Градоначелник Сарајева Иво Комшић посјетио је бх. репрезентативце у сједећој одбојци у Фојници гдје се припремају за Свјетско првенство које ће се од 15. до 22. јуна ове године одржати у пољском граду Елблагу. Током посјете градоначелник је у име Града Сарајева и суграђана пожелио много спортске среће и унапријед их подржао у њиховим настојањима да освоје и четврто свјетско злато. Као и свих ових година, Град Сарајево ће и овај пут финансијски стати иза своје репрезентације тако што ће издвојити средства за авионске карте до пољског града Елблага, у којем су наши витезови прошле године у септембру освојили осмо европско злато.

Град Сарајево и овај пут показује своју спремност у пружању конкретне помоћи вишеструким европским, свјетским и олимпијским првацима који су својим успјесима и залагањем допринијели промоцији града Сарајева и Босне и Херцеговине и показали се као изузетни спортисти и људи који пружају образац за живот без предаје, за побједу без компромиса.

Капитен репрезентације Сабахудин Делалић и шеф Стручног штаба Мирза Хрустемовић захвалили су се у име играча и управе репрезентације БиХ у сједећој одбојци истакавши да им је Град Сарајево увијек међу првима пружао подршку.