Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић уприличио је данас пријем за младе пливаче и руководство Пливачког клуба „Босна“ који су у овој години остварили запажене резултате на домаћим и међународним такмиченјима. Јуришић им је у име Града Сарајева честитао на одличним резултатима и освајанју укупно 77 медалја у три категорије, од којих су 27 златне.

„Ви сте најболји представници Града Сарајева и због вас смо изградили Олимпијски базен на Отоци.“, рекао је доградоначелник Јуришић и додао да ће Пливачки клуб „Босна“ и далје моћи рачунати на подршку Града Сарајева, те да ће им Олимпијски базен ускоро бити на располаганју.

Тренер Мухамед Варешановић у име Клуба захвалио се доградоначелнику на уприличеном пријему и Граду на досадашнјој подршци, те у име пливача изразио задоволјство што је Сарајево коначно добило затворени Олимпијски базен.

Пријему је присуствовао и Мујо Гец, в.д. директора Олимпијског базена који је госте упознао са припремама за отваранје базена, капацитетом и будућим намјенама базена. „Ово је спортско-такмичарски базен, али ће он имати и едукациону компоненту која је за вас посебно значајна.“, додао је Гец.

Извор: Служба за односе с јавношћу Града Сарајева