У поводу новогодишњих празника, Градска управа је и данас обрадовала дјецу подјелом пакетића. Замјеници градоначелника Сарајева Игор Камочаји и Мирослав Живановић данас су посјетили Педијатријску клинику и Удружење обољелих од церебралне дјечије парализе КС. Том приликом доградоначелници су уручили укупно 230 пакетића. Доц. др. Сенка Месиховић-Динаревић, директорица Педијатријске клинике, захвалила је Игору Камочајију на гесту пажње и казала да је Град Сарајево увијек мислио на своје најмлађе суграђане. Нагласила је да се у Педијатријској клиници тренутно налази 125 дјеце и 45 мајки.

Замјеник градоначелника Камочаји честитао је предстојеће празнике у своје и у име градоначелника и дјеци зажелио брзо оздрављење и брз повратак кући.

Невенко Новотни, предсједник Удружења грађана обољелих од церебралне дјечије парализе, захвалио је доградоначелнику Мирославу Живановићу на доласку и подршци коју Град Сарајево континуирано пружа. Замјенику градоначелника уручио је поклон у знак захвалности за подршку, коју Град несебично пружа дуги низ година.