У склопу Дјечијег новогодишњег програма који Град Сарајево традиционално и ове године организује са Радијом 8, данас је у Ј.У. „Међународни центар за дјецу и омладину“ Ново Сарајево, изведена дјечија представа „Од цуцле до школе“. Уз Добру Вилу, Дједа Мраза и дјечака, главне протагонисте ове представе чије ликове су играли Алиса Чајић, Адис Омеровић и Един Авдагић у режији Жане Тришић Бајрамовић, није недостајало радости, смијеха, музике и празничног расположења.

Након представе, подијељени су и новогодишњи пакетићи за малишане из 12 установа које се брину о дјеци без родитељског старања, дјеци која су у стању социјалне потребе и дјеци са умањеним способностима (Удружењу параплегичара и обољелих од дјечије парализе КС, Удружењу „Просперитет Рома“, Центру за слушну и говорну рехабилитацију, Дјечијем дому „Бјелаве“, Заводу за специјално образовање и одгој дјеце „Мједеница“, Удружењу хуманитарне организације АЛТИУС, СОС-Kinderdorf international Сарајево, НВО алтруиста „Свјетло“, ГуГу, Центру за креативно одрастање, Удружењу „Живот са Down синдромом“, Удружењу обољелих од мултиплесклерозе КС).

Град Сарајево је у поводу предстојећих новогодишњих празника, ове године обезбиједио 1.037 поклон-пакетића, а градоначелник Иво Комшић са својим сарадницима претходно је новогодишњим пакетићима обрадовао малишане на Педијатријској клиници КЦУС-а Сарајево, штићенике Штадлеровог дјечијег дома „Египат“, Удружења слијепих КС, Удружења обољелих од церебралне дјечије парализе КС те Удружења „Оаза“ и „ЕДИС“, који нису били у могућности присуствовати представи.