Замјеник градоначелника Сарајева Игор Камочаји примио је данас делегацију Организационог одбора 18. бајрамског турнира у малом ногомету "Сарајево 2009. – 1430. х.г.", који ће се одржати 29. и 30.12.2009. године у Великој дворани КСЦ "Скендерија". Делегација ОО упознала је замјеника градоначелника са припремама за одржавање турнира, те се искористила приликом да овим путем захвали Граду и његовим челним људима на континуираној подршци Бајрамском турниру у малом ногомету.

„Захвални смо Граду Сарајеву што је подржао Бајрамски турнир јер је он прилика да се народи БиХ удруже и забаве кроз спорт“, истакнуо је Алија Хаџиосмановић Брацо, директор Турнира.

Члан ОО и спортски уредник Мухамед Бикић рекао је да је ово турнир свих нас. „Из њега су настали Фудбалски савез и бх. репрезентација и значај одржавања турнира је од вишеструке важности“, додао је Бикић.
Замјеник градоначелника Игор Камочаји истакнуо је да је подршка Града овогодишњем Бајрамском турниру неупитна, као и подршка јубиларном турниру који би требало да поприми фестивалски карактер. „Богатство овог турнира је спајање младих и упознавање култура кроз спорт који је наш најбољи амбасадор“, рекао је Камочаји.
На овогодишњем турниру учествоваће екипе "Сарајева", "Жељезничара", "Травника", "Олимпика", "Славије", "Вележа", "Врбањуше", те "Новог Пазара". Биће уприличен и фестивал пионира (годиште 1996.) из цијеле БиХ (10 екипа), као и ревија ветерана.

Извор: Одјељење за односе са јавношћу