Замјеник градоначелника др. Ранко Човић и стручни савјетник за спорт и тјелесни одгој, Милан Максимовић, примили су данас Ену Оруч, јуниорску првакињу свијета у теквандо-у и њеног тренера Ибрахима Кољу. Ова млада Зеничанка, ученица деветог разреда основне школе и чланица Теквандо клуба Сарајево, упознала је представнике Града Сарајева о својим успјесима у досадашњој каријери. Како је истакла Оруч, на Отвореном Свјетском теквандо првенству које је одржано у Лондону, уз учешће 36 земаља свијета и преко 1.200 такмичара (јуниори и сениори), у јуниорској конкуренцији у борбама категорије +50 кг, освојила је прво мјесто и златну медаљу.

Према ријечима замјеника градоначелника Човића, Ена је примјер како је могуће ускладити врхунске резултате у спорту и одличан успјех у школи, што је свакако чини амбасадором наше земље.

Овом приликом млада Ена Оруч и њен тренер додијелили су Граду Сарајеву Захвалницу за помоћ и подршку у досадашњем раду у остваривању врхунских резултата овог клуба. Замјеник градоначелника такођер је уручио Ени пригодан поклон, као мали знак захвале на досад постигнутим резултатима.