Замјеник градоначелника Игор Камочаји, в.д. начелника Општине Нови Град Анер Шуман, директор УниКредит Банк Берислав Кутле и генерални директор РСГ радија Аднан Османагић, свечаним откривањем плоче званично су отворили игралиште на Алипашином пољу у А фази. РСГ 1 Сарајево у сарадњи са Општином Нови Град, УниЦредит банком, те под почасним покровитељством Града Сарајева, успјешно су завршили пројекат “Уљепшајмо наш град “, на дјечијем игралишту у улици Бајрама Зенунија на Алипашином пољу. Замјеник градоначелника Камочаји је овом приликом изразио захвалност свима који су учествовали у реализацији овог пројекта.

[WPIMPINLINE:Picture%20029.jpg]

“Заиста ми је драго истакнути да смо сви заједно реконструкцијом овог дјечијег игралишта, допринијели побољшању услова и унапријеђењу квалитете живота и безбједности наше дјеце, у сврху промовисања важности дјечје игре, побољшања здравог живота дијетета уопће, као и дружења на отвореном“, изјавио је Камочаји.

Пројекат је реализиран и уз помоћ суграђана који су кандидирали мини локације за реконструисање и уљепшавање у њиховим локалним заједницама. Многобројни малишани из вртића, спортских клубова као и становници овог насеља увеличали су отворење парка, те се придружили волонтерским радом фарбању клупа и уљепшавању парка.

[WPIMPINLINE:Picture%20055.jpg]

Извор: Одјељење за односе с јавношћу/Прес Опћине Нови Град

Фото: Прес служба Опћине Нови Град