У четвртак 01.06.2006. године у 10.00 сати, одржат ће се пресс-конФеренција у поводу традиционалне четврте по реду спортско-музичке маниФестације &qуот;Пријателји-пријателјима&qуот;, која ће се одржати 10. јуна КСЦ &qуот;Скендерија&qуот;.

На пресс-конФеренцији новинарима ће се обратитити прим. др. Јосип Јуришић, замјеник градоначелнице Сарајева и предсједник Организационог одбора, те чланови ОО маниФестације &qуот;Пријателји-пријателјима&qуот;.

Пресс-конФеренција  ће се одржати у сали Градске управе Града Сарајева, ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/3.

У оквиру ове маниФестације, која је хуманог каркатера, екипе бх. политичара, умјетника, новинара, привредника те представници Централне банке и дипломатског кора одиграт ће утакмице у малом ногомету, чији приход од продаје улазница ће бити усмјерен Спортском друштву инвалида &qуот;Спид&qуот; – Сарајево.

Носилац активности ове племените акције је Градска управа, у сураднји са Босниа продуцтион, Ногометним/фудбалским савезом БиХ, Удруженјем ногометних судија КС, медијима, привредним субјектима, јавним и културним дјелатницима града Сарајева и Босне и Херцеговине.

Реализацијом претходна три пројекта, новчана средства су била скуплјена за  жртве землјотреса у Турској, дјецу оболјелу од леукемије на Клиничком центру Сарајево и БХ МАЦ за деминиранје Требевића.

Извор: Градска управа