У петак 26.12.2014. године са почетком у 10.30 часова у Овалној сали Градског вијећа Сарајева (Хамдије Крешевљаковића 3/1) одржаће се прес конференција у поводу бесплатне новогодишње забаве коју дјеца Малог Магацин Кабареа поклањају дјеци Сарајева. У склопу бесплатне новогодишње забаве, која ће се одржати у суботу 27. 12. 2014. године у 12.00 часова у Дому младих Скендерија, дјеца Малог Магацин Кабареа ће приредити незаборавну забаву уз концерт гитара, премијеру свог другог филма, мјузикл „ЉУБАВ”, наступ ММК рок бенда и ДЈ плесни парти.

На прес конференцији новинарима ће се обратити: представник Управе Града Сарајева,  у име Малог Магацин Кабареа: Зана Марјановић, Санела Крсмановић и Саша Пешевски, као и дјеца полазници Тајра Ибрић и Емир Мушић и представник Моје Банке.

Мали Магацин Кабаре у сарадњи са Градском управом Града Сарајева, општинама Стари Град, Центар, Нови Град и Ново Сарајево, те са генералним спонзором Моја Банка и партнерима Харибо и Цедевита, поклања новогодишње дружење дјеци града Сарајева.

За више информација, контакт особа је Наида Кудуз, тел. 061/140-860,
press@magacinkabare.com.

НАПОМЕНА:
У сврху несметаног уласка у зграду и праћења сутрашње пресс конференције, молимо да нам пошаљете имена новинара и снимаоца/фоторепортера Ваше медијске куће који ће пратити овај догађај. То можете учинити на маил: info_grad@sarajevo.ba или путем факса 033/214-847, најдаље данас до 15.00 часова.