Градоначелница Боровац присуствовала заједничком пријему код градоначелнице Дубровника

У поводу Дана града Дубровника, градоначелница Сарајева Семиха Боровац присуствовала је данашнјем заједничком пријему представника градова гостију и дипломатског кора у Р Хрватској, који је организирала градоначелница Дубровника Дубравке Шуица.

Градоначелница Боровац сусрела се са представницима Вијећа бошнјачке националне манјине у Дубровнику

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, посјетила је Вијеће бошнјачке националне манјине у Дубровнику. Током сусрета разговарано је о положају Бошнјака у Дубровнику, као и о унапредјенју сараднје градова Сарајева и Дубровника.

Донација кинеских привредника и биснисмена у БиХ данас уручена националним добротворним друштвима

Подјелом пакета зимске одјеће, обуће и играчака националним добротворним друштвима: Круху Светог Анте, Мерхамету и Добротвору, наставлјена је дистрибуција донације кинеских привредника и биснисмена у БиХ, коју је недавно амбасадор Народне Републике Кине у БиХ нј.е. Ли Схуyуан уручио градоначелници Сарајева Семихи Боровац, у вриједности од 322.135 КМ.

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац у посјети Граду Дубровнику

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, која борави у Дубровнику на позив градоначелнице Дубравке Шуица у поводу Дана града Дубровника, јутрос је положила цвијеће на спомен–обилјежју Бониново и одала почаст погинулим бранителјима овог града.