Потписиванје уговора о суФинансиранју 9. Међународног позоришног Фестивала \”ТеатарФест\”

У понедјелјак 22.05.2006. године у 12.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и предсједник Управног одбора Удруженја грађана &qуот;ТеатарФест&qуот; фехим Сердаревић потписат ће уговор о реализацији одобрених нсредстава за суФинансиранје 9. Међународног позоришног Фестивала &qуот;ТеатарФест&qуот;.

Пријем за учеснике 28. КонФеренције шеФова полиција главних европских градова

У недјелју 21.05.2006. године у 20.00 сати, у хотелу &qуот;Холидаy Инн&qуот;, градоначелница Семиха Боровац уприличит ће пријем за учеснике 28. КонФеренције шеФова полиција главних европских градова.

Делегација словеначке Опћине Изола у посјети Сарајеву

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеницом предсједавајућег Градског вијећа Аидом Хабул и својим замјеником Јосипом Јуришићем примила је данас вишечлану делегацију словеначке опћине Изола коју предводи градоначелница Бреда Печан. Градоначелница је госте из Изоле упознала са устројством Града Сарајева, специФичностима Сарајева и визијом нјеговог будућег развоја.

Гиованни Ди Стаси, предсједник Конгреса локалних и регионалних власти Европе прихватио позив да посјети Сарајево

Замјеник градоначелнице Сарајева Предраг Митровић учестовао је у раду Генералне скупштине Вијећа европских опћина и регија (ЦЕМР), која се одржала у Иннсбруцку од 10.-13. маја.