Обилјежаванје годишнјице погибије словеначког новинара Иве Штандекера

У петак 16.06.2006. године од 10.00 сати, замјеник градоначелнице Предраг Митровић ће са амбасадорицом Републике Словеније у БиХ, Нј.Е. Наташом Водушек одати почаст и положити цвијеће на спомен-плочу словеначком новинару седмичника &qуот;Младине&qуот; Иви Штандекеру, који је на Добринји 16. јуна 1992. године изгубио свој живот обавлјајући новинарски задатак.

Пријем за учеснике концерта \”фолклор без граница Сарајево-Београд\”

У петак 16.06.2006. године од 12.00 сати, предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић са замјеницама Аидом Хабул и Татјаном Лјујић-Мијатовић, те Рамиз Кадић, помоћник градоначелнице за друштвене дјелатности примит ће делегацију културно-умјетничких друштава &qуот;Свети Саво&qуот; из Београда, &qуот;Славија&qуот; из Источног Сарајева и &qуот;Пролетер&qуот; из Сарајева.

Град Сарајево Финансијски подржао маниФестацију \”Одбрана Босне и Херцеговине, Игман 2006\”

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић и директор фонда Кантона Сарајево за заштиту и одржаванје гробалја шехида и погинулих бораца, Емир Златар потписали су данас Уговор о подршци Града Сарајева маниФестацији &qуот;Одбрана Босне и Херцеговине, Игман 2006&qуот;. Град Сарајево је са 10.000 КМ подржао организацију ове маниФестације која ће се одржати 04.08.2006. године на Игману.