Малезијци поклонили Сарајеву украсне декоративне свјетилјке

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас у име Града донацију малезијске Амбасаде и малезијских привредника у украсним декоративним свјетлима вишеструке намјене. &qуот;У име Града Сарајева изражавам вам искрену захвалност што сте нашем граду поклонили велике количине ових украсних свјетала, који ће га у празничним данима учинити још лјепшим и раскошнијим. Овај ваш поклон сманјује далјину између нас и представлја симбол нашег пријателјства.&qуот;, истакла је градоначелница.

Град Сарајево подржава сараднју сарајевских и италијанских основних школа

Замјеник градоначелнице Предраг Митровић са сарадницима примио је Омера Беговић, директора ЈУ ОШ &qуот;Грбавица И&qуот;, Муниба Кукавицу, директора ЈУ ОШ &qуот;Мехмедалија Мак Диздар&qуот; и Добрицу Пејичића, заступника и техничког координатора &qуот;Пројекта италијанских скаута&qуот;, који учествују у реализиранју пројекта стваранја партнерских односа између двију сарајевских основних школа и школа из Аббасанте и Порто Торреса.

Доградоначелник Јуришић отвара \”Спортску гимназијаду 2006\”

У сриједу 04.10.2006. године у 10.00 сати, замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић свечано ће отворити маниФестацију &qуот;Спортска гимназијада&qуот; на популарном Металцу, а у случају лоших временских прилика у спортској сали Прве гимназије.

Званично обилјежаванје завршетка реализације пројекта \”Илуминација зграде Желјезничке станице и Трга жртава геноцида у Сребреници\”

У сриједу 04.10.2006. године у 20.00 сати, градоначелница Сарајева свечано ће озваничити завршетак Пројекта Градске управе &qуот;Уређенје и илуминација зграде Желјезничке станице и Трга жртава геноцида у Сребреници&qуот;.

Пресс-конФеренција у поводу 10. КонФеренције Уније главних градова Централне и Југоисточне Европе

У сриједу 04.10.2006. године у 11.00 сати, градоначелница Сарајева  Семиха Боровац и предсједавајући Градског вијећа Марин Иванишевић одржат ће ПРЕСС-КОНфЕРЕНЦИЈУ у поводу 10. КонФеренције Уније главних градова Централне и Југоисточне Европе, којој ће Град Сарајево бити домаћин од 05. до 07. октобра 2006. године у хотелу &qуот;Холидаy инн&qуот;.