Отказује се презентација пројекта археолошких истраживанја на Бијелој табији

Из техничких разлога отказује се за сутра најавлјена презентација пројекта археолошких истраживанја на Бијелој табији. О новом термину резултата археолошких истраживанја изведених на Бијелој табији током ове године, благовремено ћемо Вас обавијестити.

Одржана 20.сједница Градског вијећа Града Сарајева

Градско вијеће Града Сарајева на данашнјој 20.сједници усвојило је Нацрт Одлуке о организацији и дјелокругу органа управе и управне организације Града Сарајева и упутило га у јавну расправу у трајанју од 30 дана. Градске службе како су конципиране овом Одлуком, према ријечима градоначелнице Сарајева Семихе Боровац, моћи ће да одговоре свим потребама и цилјевима деФинираним у ПлатФорми &qуот;Правци дјелованја Града Сарајева 2006.-2008.&qуот; а то је економична, рационална и Функционална градска администрација.

Потписан Уговор о реконструкцији јавног тоалета у склопу зграде Тржница

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор Фирме &qуот;Колинвест&qуот; д.о.о. Сарајево ЛатиФ Колак потписали су Уговор о извођенју радова на реконструкцији јавног тоалета у склопу зграде Тржница у улици ферхадија. Према Уговору Град Сарајево је за овај пројекат издвојио 50.000 КМ.

Апел градоначелнице да се сигурносно заштите Трговке

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац апелује на надлежне полицијске и опћинске органе у Старом граду да што прије открију неодговорне појединце који су прије неколико дана оштетили тек поставлјене бакарне олуке на крову једног од пословних објеката у Трговкама на Башчаршији.