Челници Града положили цвијеће на спомен-мезарје Ковачи

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, замјеница предсједавајућег Градског вијећа Аида Хабул и замјеник градоначелнице Јосип Јуришић данас су обишли шехидско спомен-мезарје &qуот;Ковачи&qуот;, гдје су полаганјем цвијећа и ученјем фатихе, одали почаст бранителјима нашег града.

Уручени поклон-пакети Града Сарајева у поводу празника

У поводу предстојећих празника, Курбан-бајрама и Нове године, замјеници градоначелнице Сарајева Предраг Митровић и Јосип Јуришић, те помоћник градоначелнице за друштвене дјелатности Рамиз Кадић данас су уручили укупно 892 поклон-пакетића Центру за слушну и говорну рехабилитацију, Удруженју слијепих грађана Кантона Сарајево, Педијатријској клиници, Удруженју &qуот;Просперитет Рома&qуот;, ОШ &qуот;Джемалудин Чаушевић&qуот;, Заводу &qуот;Мједеница&qуот;, Центру &qуот;Владимир Назор&qуот;, Центру за слијепу дјецу, Удруженју параплегичара, Дјечијем дому &qуот;Бјелаве&qуот;”, УГ &qуот;Повратак Пале&qуот;, те поклон-пакет са намирницама Народној кухинји Стари Град.

Градоначелница Сарајева честитала Курбан бајрам

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац упутила је честитку реисул-улеми Исламске заједнице у БиХ др. МустаФи еФ. Церићу и свим муслиманима у граду Сарајеву, Босни и Херцеговини и дијаспори у поводу Курбан бајрама, са искреним желјама да протекну у добром здравлју, расположенју и обителјској срећи.

Градоначелница на дочеку Нове године са својим суграђанима

У недјелју/понедјелјак, 31.12.2006./01.01.2007. у 00.10 сати, на централној бини на платоу КСЦ &qуот;Скендерија&qуот;, градоначелница Сарајева Семиха Боровац, предсједавајући Градског вијећа Марин Иванишевић, начелници четири градске опћине у друштву са Харијем Варешановићем честитат ће својим суграђанима Нову 2007. годину.

Челници Града положит ће цвијеће на спомен мезарје Ковачи

Другог дана Курбан-бајрама, у недјелју 31.12.2006. године у 10.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеницима Предрагом Митровићем и Јосипом Јуришићем обићи ће шехидско мезарје &qуот;Ковачи&qуот; и том приликом положити цвијеће и одати почаст бранителјима нашег града.

Одржана 21. сједница Градског вијећа Града Сарајева

Градско вијеће Града Сарајева на данашнјој 21. сједници усвојило је  Буджет Града Сарајева за 2007. годину, који износи 14.568.328 КМ. Такођер је усвојена Одлука о извршенју Буджета Града Сарајева за 2007. годину.

Подјела поклон-пакета Града Сарајева у поводу празника

У поводу предстојећих празника, Курбан бајрама и Нове године, замјеници градоначелнице Сарајева Предраг Митровић и Јосип Јуришић у петак, 29.12.2006. године у 10.00 сати посјетит ће Народну кухинју Стари Град и том приликом уручити поклон-пакет Града Сарајева са намирницама за кориснике кухинје.

Челници Града уприличили свечани пријем у поводу вјерских и новогодишнјих празника

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и предсједавајући Градског вијећа Марин Иванишевић у резиденцији &qуот;Конак&qуот; уприличили су свечани пријем у поводу вјерских и новогодишнјих празника за представнике свих нивоа власти, дипломатски кор у БиХ, пословне партнере, те културне и јавне личности града.