Колегиј Градског вијећа одлучило да се дан заједничког укопа трагично преминулих беба прогласи даном жалости

Колегиј Градског вијећа Града Сарајева донио је заклјучак да се дан заједничког покопа трагично преминулих беба, штићеника Дјечијег дома на Бјелавама, прогласи даном жалости у граду Сарајеву, те препоручило свим нивоима власти у БиХ да тај дан прогласе даном жалости.

Одржана 25. сједница Градског вијећа Града Сарајева

Градско вијеће Града Сарајева на данашнјој 25. сједници најавило је &qуот;Дане Беча у Сарајеву&qуот;, која починје сутра и трајат ће до 10. јуна ове године. Програм ове маниФестације бит ће примјерен околностима трагичног догађаја који је задесио Сарајево, а ради се о трагично преминулим најмлађим суграђанима – штићеницима Дјечијег дома на Бјелавама.

Предсједница Парламента Р Мађарске Каталин Сзили обићи ће стари дио града у пратнји доградоначелника Јуришића

У сриједу 25.04.2007. године замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић бит ће домаћин Каталин Сзили, предсједници Парламента Републике Мађарске у обиласку старог дијела града.

Прес-конФеренција поводом маниФестације \”Дана Беча у Сарајеву\”

У сриједу 25.04.2007. године у 12.45 сати у Овалној сали Градског вијећа, (ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/1) одржат ће се прес-конФеренција на којој ће градоначелница Сарајева Семиха Боровац и градоначелник Беча Др.Мицхаел Хäупл новинарима представити Програм маниФестације &qуот;Дани Беча у Сарајеву&qуот;.