Градоначелница Боровац поздравила учеснике Конгреса удруженја за помоћ дјеци оболјелој од малигних оболјенја

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас се обратила учесницима Трећег Регионалног конгреса удруженја за помоћ дјеци оболјелој и лијеченој од малигних оболјенја.

Град Сарајево са 150.000 КМ суФинансира реконструкцију куће Хаджихалиловића

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, Абид Јусић, кантонални министар просторног уређенја, Дамир Хаджић, начелник Опћине Нови Град и Муниб Булјина, директор Кантоналног завода за заштиту културно-хисторијског и природног наслијеђа Сарајево данас су потписали Споразум о суФинансиранју радова на реконструкцији куће Хаджихалиловића, на локалитету Добринја. Град Сарајево са 150.000 КМ суФинансира реконструкцију овог културно-хисторијског објекта.

Потписиванје Споразума о суФинансиранју радова на реконструкцији куће Хаджихалиловића

У петак, 29.06.2007. године у 11.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац, Абид Јусић, кантонални министар просторног уређенја, Дамир Хаджић, начелник Опћине Нови Град и Муниб Булјина, директор Кантоналног завода за заштиту културно-хисторијског и природног наслијеђа Сарајево потписат ће Споразум о суФинансиранју радова на реконструкцији куће Хаджихалиловића, на локалитету Добринја.

Град Сарајево подржао Пројекат Арс Аеви са 100.000 КМ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је са Илијом Шимићем, предсједником фондације Арс Аеви, потписала Уговор о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за 2007. годину, у износу од 100.000 КМ.

Градоначелници Боровац честитала јубилеј факултета исламских наука

Градончелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас од декана факултета исламских наука у Сарајеву академика Енеса Карића признанје овог Факултета као знак захвалности за допринос развоју и и аФирмацији фИН-а. Градоначелница је присуствовала данашнјој свечаној церемонији у поводу обилјежаванја 30 година факултета исламских наука и промоцији дипломаната и доктораната.

Градоначелница озваничила завршетак пројекта илуминације мостова на ријеци Милјацки

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац вечерас је на АјФеловом мосту на Скендерији озваничила завршетак реализације пројекта Града Сарајева &qуот;Илуминација мостова на ријеци Милјацки&qуот;. Свечаност је почела на АјФеловом мосту на Скендерији, а наставила се обиласком осталих освијетлјених мостова који су обухваћени овим пројектом: Чобанија моста, Латинске ћуприје, новог моста код Вијећнице и Шехер-Ћехајине ћуприје.

Телеграм сућути поводом смрти истакнутог естрадног умјетника Мехе Пузића

Поводом смрти Мехе Пузића, пјевача народне музике и босанске севдалинке, градоначелница Семиха Боровац у име Града Сарајева и у своје име упутила је телеграм сућути породици Пузић:

Сутра озваниченје завршетка пројекта илуминације мостова на ријеци Милјацки

У сриједу 27.6.2007.г. у 21.00 сат, градоначелница Сарајева Семиха Боровац озваничит ће завршетак реализације пројекта Града Сарајева &qуот;Илуминација мостова на ријеци Милјацки&qуот;, на потезу од Скендерије до Башчаршије.

Одата почаст бившем градоначелнику Емерику Блуму

Секретар Градске управе Милорад Којовић данас је у име Града Сарајава одао почаст и положио цвијеће на бисту Емерика Блума, изузетног човјека, врсног привредника и успјешног градоначелника, који је својим идејама и неуморним радом обилјежио хисторију нашег града.