Влада Мађарске донирала 100.000 еура за обнову Вијећнице

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и амбасадор Републике Мађарске у БиХ Нј.Е. Имре Варга данас су потписали Споразум о додјели гранта Владе Републике Мађарске за обнову сарајевске Вијећнице. Сходно Споразуму, Мађарска Влада издваја 100.000 еура а Град Сарајево 17.000 еура за заштиту Фасаде објекта Вијећнице, односно за поставлјанје сигурносног Фасадног платна и Фасадне скеле.

Предсједник СР Нјемачке обишао стари дио града у пратнји члана Предсједништва БиХ Комшића и градоначелнице Боровац

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац као члан државне делегације, данас је на сарајевском Аеродрому дочекала и поздравила предсједника СР Нјемачке Хорста Кöхлера, који је допутовао у званичну посјету нашој землји.

Комисија ГВ-а Града Сарајева за односе са вјерским заједницама и црквама посјетила Јеврејску општину и Врхбосанску надбискупију

Представници Комисије за односе са вјерским заједницама и црквама Градског вијећа Града Сарајева предвођени предсједавајућим Идризом Ходжићем данас су посјетили Јеврејску општину, чији је предсједник Борис Кожемјакин са задоволјством поздравио овај вид сараднје и подршке Града Сарајева вјерским заједницама и црквама, као и националним друштвима.