Потписан Споразум о деминиранју Требевића

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и начелник Опћине Стари Град МустаФа Ресић данас су потписали Споразум о  Финансиранју пројекта деминиранја Требевића. Овим споразумом Град Сарајево и Опћина Стари Град осигурали су по 100.000 КМ за пројекте деминиранја овог најпопуларнијег сарајевског излетишта, које ће до јесени наредне године, коначно бити у потпуности очишћено од мина.

Пријем за делегацију побратимског града Бурсе

У четвртак 13.09.2007. године у 11.30 сати, замјеник предсједавајућег Градског вијећа Града Сарајева и предсједник Комисије за међународну сараднју ГВ-а Емин Швракић, секретар Градског вијећа СаФет Крајишник и помоћник градоначелнице Рамиз Кадић примит ће вишечлану делегацију турског побратимског града Бурсе, коју предводи генерални менаджер Ибрахим Ер.

Градоначелница Боровац честитала почетак мјесеца Рамазана

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је муслиманима у Сарајеву, Босни и Херцеговини и иностранству почетак мјесеца Рамазана са желјом да предстојеће мубарек дане проведу у породичној срећи, добром здравлју и слози, имајући на уму важност међусобног опроста и помажући онима којима је помоћ најпотребна.

Градоначелница Боровац честитала јеврејску Нову годину

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је Нову 5768. годину – Росх ХаСханах Јакобу финцију, предсједнику Јеврејске заједнице у БиХ и Јеврејима Сарајева и Босне и Херцеговине, са искреним желјама да је проведу и миру, здравлју и радости.

Град Сарајево 2009. домаћин градовима носителјима поруке мира

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић присуствовали су Генералној скупштини Међународне асоцијације градова носилаца поруке мира која се од 4.-8. септембра ове године одржала у Крушевцу.