29. сједница Градског вијећа Града Сарајева

У четвртак 27.9.2007. године у 10.00 сати, одржат ће се 29. сједница Градског вијећа Града Сарајева на чијем се дневном реду, између осталог, налази ИнФормација о активностима на кандидиранју старог језгра Башчаршије за упис на листу свјетске културне баштине под заштитом УНЕСЦО-а.

Градоначелница прихватила покровителјство за награду Удруженја издавача и кнјижара БиХ

Предсједник Удруженја издавача и кнјижара БиХ Ибрахим Спахић током данашнјег сусрета са градоначелницом Сарајева Семихом Боровац захвалио се градоначелници што је прихватила покровителјство за награду Удруженја издавача и кнјижара БиХ којом се, како је рекао, аФирмира свеукупно стваралаштво у Босни и Херцеговини.

Градоначелница подржала кандидатуру Сарајева за одржаванје XИИИ Бијенала младих умјетника Европе и Медитерана

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је у свом уреду примила Ибрахима Спахића, директора Међународног центра за мир (ИПЦ) и директора &qуот;Сарајевске зиме&qуот; и том приликом подржала инцијативу да се Сарајево кандидира за одржаванје XИИИ Бијенала младих умјетника Европе и Медитерана у Сарајеву 2008. године, коју је поднио Међународни центар за мир Сарајево – фестивал &qуот;Сарајевска зима&qуот;.