Градоначелница Боровац честитала Курбан-бајрам

Градоначелница Семиха Боровац честитала је Курбан-бајрам др. МустаФи еФ. Церићу, реисул-улеми Исламске заједнице Босне и Херцеговине и свим муслиманима у граду Сарајеву, Босни и Херцеговини и дијаспори. &qуот;Желим да овај благдан проведете у породичној срећи и добром здравлју. Драго ми је да у складу са нашом традицијом и овај Курбан-бајрам дочекујемо дијелећи радост са ближнјим и комшијама без обзира на вјерску и етничку припадност.

Градско вијеће разматрало регулационе планове

У наставку 32. сједнице Градског вијећа Града Сарајева усвојен је Приједлог Одлуке о усвајанју и провођенју Регулационог плана &qуот;Центар Ново Сарајево&qуот; и Приједлог Одлуке о приступанју Измјенама и допунама Регулационог плана &qуот;Алипашин Мост ВИИ&qуот;.

Доградоначелник Јуришић примио делегацију Града Марибора

Доградоначелник Сарајева Јосип Јуришић са сарадницима примио је данас замјеника градоначелника Марибора Андреја Верлича и савјетницу градоначелника за културу Уршку Поточник. Доградоначелник је госте из Марибора упознао са устројем Града Сарајева, нјеговим специФичностима и визијом будућег развоја бх. пријестолнице.