Завршетак пројекта освјетлјенја улице Сарачи

Вечерас (понедјелјак) 09.06.2008. године у 21.30 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и начелник Опћине Стари Град МустаФа Ресић озваничит ће завршетак пројекта освјетлјенја улице Сарачи, које су Град Сарајево и Опћина Стари Град заједно реализирали као другу Фазу Пројекта јавне расвјете Башчаршија.

Заједничке изјаве градоначелница Сарајева и Даyтона

У уторак 10.06.2008. године у 11.30 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и градоначелница Даyтона Рхине МцЛин дат ће заједничке изјаве за новинаре у сали Градске управе Града Сарајева, ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/3, након пријема уприличеног за делегацију из овог америчког града.

Градоначелница Боровац са 30.000 КМ наградила државне прваке у рукомету

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић уприличили су данас пријем за државне прваке у рукомету, побједнике Купа БиХ и полуФиналисте Купа побједника купова: играче, тренере и представнике Управе Рукометног клуба &qуот;Босна&qуот; предвођене потпредсједником Русмиром Нураком. Градоначелница им је честитала на освојеним титулама, те наградила са 30.000 КМ за постигнуте резултате у претходном периоду.

Град Сарајево са 20.000 КМ наградио државне првакинје у кошарци

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеником Јосипом Јуришићем уприличила је данас пријем за играчице, тренере и Управу ЖКК &qуот;Желјезничар&qуот; предвођене члановима Управе Клуба Мухамедом Пилавом и Марином Иванишевићем. Градоначелница Боровац је представницима ЖКК &qуот;Желјезничар&qуот; у име Града Сарајева честитала, те уручила награду у износу од 20.000 КМ за постигнуте резултате у претходном периоду.

Град Сарајево ове године стипендира 20 дјеце жртава рата – чланова Удруженја «Образованје гради БиХ»

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас Удруженје &qуот;Образованје гради БиХ&qуот; и том приликом са предсједником Управног одбора Удруженја Ибрахимом Колудером потписала Уговор о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за 2008.г. за стипендиранје дјеце жртава рата, у износу од 20.000 КМ.