Градоначелница Боровац први почасни члан Удруженја естрадних и слободних умјетника БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац постала је данас први почасни члан Удруженја естрадних и слободних умјетника БиХ. Градоначелници је чланску карту Удруженја данас уручио Хусеин Куртагић, предсједник Удруженја, који је истакао да је то једногласна одлука свих 1500 чланова Удруженја.

Град Сарајево омогућио лјетованје штићеника Дјечијег дома Бјелаве

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас Дјечији дом &qуот;Бјелаве&qуот; и том приликом са директором Амиром Зелићем потписала уговоре о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за лјетованје дјеце овог Дома. Град Сарајево омогућио је са 20.000 КМ одлазак 100 дјеце без родителјског старанја на лјетованје у Неум.

Потписиванје Уговора за Финансиранје пројекта \”Кућа на пола пута\”

У четвртак 26.06.2008. године у 13.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директорица ЈУ Кантонални центар за социјални рад Мирсада Потурковић потписат ће уговор о реализацији одобрених средстава из Буджета Града за пројекат &qуот;Кућа на пола пута&qуот;.

Град Сарајево са 20.000 КМ наградио државне прваке у кошарци

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац уприличила је данас пријем за државне прваке у кошарци: играче, тренере, Управу и менаджмент КК &qуот;Босна&qуот; предвођене предсједником Нихадом Имамовићем. Градоначелница им је честитала на освојеној титули, те наградила са 20.000 КМ за постигнути успјех и залаганје у протеклој сезони.

Делегација Града Сарајева боравила у званичној посјети побратимском Граду Венецији

Делегација Градског вијећа Града Сарајева, коју је предводио вијећник Велија Кадић, а у којој су се налазили и вијећници МустаФа Лачевић, Ана Балтић, Славица Пајо и Дунја Рашевић, те стручни савјетник у Градском вијећу Дубравка Муминовић-Клашнја и помоћница градоначелнице фирдевса Брачковић, боравила је у званичној посјети побратимском Граду Венецији. Званичним сусретима у Венецији присуствовали су и генерални и извршни директор Пројекта Арс Аеви, Енвер Хаджиомерспахић и Амила Рамовић.