Отваранје Олимпијског базена на Отоци очекује се до краја аугуста

Олимпијски базен на Отоци у Сарајеву грађевински је завршен 1. јула, технички пријем починје данас, а, по добијанју употребне дозволе, отваранје базена можемо очекивати до краја аугуста, изјавио је данас фени вршилац дужности директора ове установе Мујо Гец.

Градоначелница примила легендарну кошаркашицу Разију Мујановић

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас најболју кошаркашицу свих времена на овим просторима и једну од најболјих уопће на свијету, Разију Мујановић. Том приликом градоначелница је у име Града Сарајева честитала Разији на свим досадашнјим успјесима и наградама, те јој зажелјела успјех у будућим проФесионалним плановима као и браку са нјеним изабраником Идризом Гибаницом, који је такођер присуствовао пријему.

Град Финансирао поставлјанје заштитног Фасадног паноа на Оломанку

Grad Sarajevo finansirao je sa 15.000 KM postavljanje zaštitnog fasadnog panoa na zgradu Olomanka u centru Sarajeva. Objekat se veћ nekoliko godina se nalazi u vrlo lošem stanju nakon što je zapoчeto njegovo rušenje a koje je zatim obustavljeno zbog sudskog spora. Buduћi da je ovakav porušen objekat narušavao sliku glavne sarajevske saobraћajnice i šetnice, a što je izazivalo veliko negodovanje graђana i gostiju našeg grada, gradonaчelnica Sarajeva Semiha Borovac inicirala je još prošle godine postavljanje zaštitnog panoa na objekat.