Пријем за представнике Пливачког клуба \”Босна\”

У петак, 1.08.2008. у 10 сати замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић уприличит ће пријем за пливаче и руководство Пливачког клуба &qуот;Босна&qуот; који су у претходним мјесецима остварили запажене резултате на домаћим и међународним такмиченјима.

Потписани уговори о видеонадзору Башчаршије и изграднји спортске дворане на Бистрику

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и начелник сарајевске Опћине Стари Град МустаФа Ресић потписали су данас Уговор о суФинансиранју пројекта &qуот;Видеонадзор Башчаршије&qуот;. Вриједност пројекта је 430.000 КМ, а од тог износа Град Сарајево је издвојио 100.000 КМ, а Опћина Стари Град 330.000.

Градоначелница отворила маниФестацију \”Одбрана БиХ – Игман 2008.\”

Игман представлја симбол одбране БиХ и нјеног главног града, а маниФестацијом &qуот;Игман 2008.&qуот; наставлјамо нјеговати сјећанја на најболје синове БиХ. Тим ријечима данас је, на платоу Себилја на Башчаршији, градоначелница Сарајева Семиха Боровац званично отворила маниФестацију &qуот;Одбрана БиХ – Игман 2008.&qуот;.

Град осигурао нове табле са текстом Одлуке о кућном реду

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор Фирме &qуот;Гонг&qуот; Мирсад Шукало потписали су данас Уговор о изради нових табли са текстом Одлуке о кућном реду у стамбеним зградама. Укупна вриједност уговорених услуга износи 129.000 КМ за укупно 5.000 комада табли које ће бити поставлјене у свим стамбеним зградама на подручју града, односно четири градске опћине.

Потписиванје уговора о изради нових табли са текстом Одлуке о кућном реду у стамбеним зградама

U srijedu, 30.07.2008. u 11 sati gradonaчelnica Sarajeva Semiha Borovac i direktor firme "Gong" Mirsad Šukalo potpisat ћe ugovor o izradi novih tabli sa tekstom Odluke o kuћnom redu u stambenim zgradama. Tom prilikom novinarima ћe biti prezentiran prijedlog novih tabli koje ћe biti postavljene u stambenim zgradama na podruчju grada Sarajeva.

Потписан Уговор о одржаванју гробалја локалног значаја на подручју града Сарајева

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор КЈКП &qуот;Покоп&qуот; Нуко Гребовић потписали су данас Уговор у вриједности од 100.000 КМ за одржаванје гробалја локалног значаја на подручју града Сарајева.

Градоначелница посјетила ПроФесионалну ватрогасну бригаду КС

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас ПроФесионалну ватрогасну бригаду Кантона Сарајево. Том приликом градоначелница је ватрогасцима честитала на досадашнјем успјешном раду пожеливши да и далје буду на висини задатка када је у питанју сигурност грађана, а новом команданту Махиру Халиловићу успјех у раду.

Потписан Уговор о изграднји спомен обилјежја убијеној дјеци опколјеног Сарајева 1992.-1995.

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор Фирме &qуот;Хидрограднја&qуот; Семин Машић потписали су данас Уговор за извођенје радова на изграднји Спомен обилјежја убијеној дјеци опколјеног Сарајева 1992.-1995. године. Вриједност уговора је 554.280 КМ, а средства су обезбијеђена из буджета Кантона Сарајево и Града Сарајево.

Састанак градоначелнице с представницима Удруженја родителја малолјетне дјеце у БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас представнике Удруженја родителја малолјетне дјеце у БиХ који су јој представили план и програм превениранја и правовременог савладаванја малолјетничке деликвенције и свих облика малолјетне деструкције.