Пријем за екипу Филма \”фоолс Русх Ин\” предвођену холивудском звијездом Орландом Блумом

У уторак 12.08.2008. године у 10.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац уприличит ће пријем за екипу Филма &qуот;фоолс Русх Ин&qуот;, предвођену познатом холивудском звијездом Орландом Блумом, који борави у нашем граду и землји тражећи локацију за овај свој најновији Филм.

Одржан радни састанак о уређенју града пред 14. Сарајево Филм Фестивал

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеником Јосипом Јуришићем сазвала је данас радни састанак о теми: &qуот;Координација активности за уређенје града пред и у току 14. Сарајево Филм Фестивала&qуот;. Састанку су присуствовали представници Сарајево Филм Фестивала, Кантона Сарајево и четири градске Опћине, јавних градских предузећа, здравствених и служби безбједности, те Туристичке заједнице.

Градоначелница Боровац примила полазнике \”Интернатионал Суммер Сцхоол Сарајево 2008.\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеником Јосипом Јуришићем уприличила је данас пријем за 35 дипломца и постдипломца са универзитета у БиХ, уз Региона и земалја Европске уније, полазнике &qуот;Интернатионал Суммер Сцхоол Сарајево 2008&qуот;. Наиме, удруженје &qуот;Правник&qуот; у сураднји са фондацијом &qуот;Конрад Адендуер&qуот; организира другу по реду, међународну лјетну школу о теми &qуот;Владавина права у теорији и пракси&qуот;.&qуот;