Градоначелница на обилјежаванју годишнјице погибије америчких дипломата и Француског војника на Игману

У уторак 19.08.2008. године у 10.30 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеницима Јосипом Јуришићем и Предрагом Митровићем у име Града Сарајева присуствоват ће обилјежаванју 13. годишнјице погибије америчких дипломата Роберта фреисера, Јосепха Крузела и Нелсона Дреwа, те Француског војника Степханеа Раулта и том приликом одати почаст и положити вијенац на спомен-обилјежје Игман.

Потписиванје уговора о набавци и монтажи Фасадне скеле на дијелу Вијећнице

У цилју реализације заклјученог Споразума о додјели гранта Министарства ванјских послова Р Мађарске и Града Сарајева за обнову Вијећнице у износу од 100.000 еура, градоначелница Сарајева Семиха Боровац у присуству амбасадора Р Мађарске у БиХ, Нј.Е. Имре Варга, у уторак 19.08.2008. године у 9.00 сати, потписат ће уговор о набавци и монтажи Фасадне скеле на дијелу објекта Вијећнице са бх. Фирмом &qуот;Алустил&qуот;.

Градоначелница Финансијски подржала женски Ногометни клуб СфК 2000 Сарајево

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац уприличила је данас пријем за играчице и Управу женског Ногометног клуба СфК 2000 Сарајево предвођене директором Клуба Хајром Бојаджићем. Градоначелница Боровац је представницама ЖНК СфК Сарајево честитала на освојеним титулама те их наградила са 5.000 КМ.

Одржана пресс конФеренција поводом 12. Тениског турнира \”Опен РТЦ Барцелона 1899 – Сарајево 2008\”

Град Сарајево на челу са градоначелницом Семихом Боровац генерални је прокровителј 12. Тениског турнира &qуот;Опен РТЦ Барцелона 1899 – Сарајево 2008&qуот;, који ће се одржати од 18. до 24. августа ове године на тениским теренима &qуот;Тенис центар Кошево&qуот; и факултета за спорт и тјелесни одгој.