Градоначелница посјетила Дјечије одмаралиште ЦК КС у Вогошћи

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас Дјечије одмаралиште Црвеног крижа КС у Вогошћи гдје лјетује 54 дјеце из повратничких породица са подручја опћина Сребреница и Милићи, и том приликом им подијелила пригодне поклоне.

Доградоначелник Јуришић на КонФеренцији у Салзбургу говорио о искуствима у управлјанју водама у Сарајеву

На позив Института европских регија, замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић учествује у раду 4. КонФеренције европских регија и градова у Салзбургу чија је тема &qуот;Растућа господарска важност еуропских регија и градова&qуот;. Замјеник градоначленице Јуришић имао је обраћанје у дискусији о теми &qуот;Енергија, вода и отпад у регијама и градовима&qуот;.

Градоначелница Боровац озваничит ће завршетак пројекта \”Олимпијски базен Сарајево\”

У сриједу 27.08.2008. године у 20.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац озваничит ће завршетак пројекта Олимпијски базен Сарајево – капиталног пројекта Града Сарајева.

Градоначелница Боровац бх. репрезентативцима у сједећој одбојци уручила 10.000 КМ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас бх. репрезентативце у сједећој одбојци у фојници гдје се припремају за Параолимпијске игре које ће се одржати у Пекингу наредног мјесеца. Током посјете градоначелница је у име Града Сарајева подржала играче-репрезентативце Босне и Херцеговине у сједећој одбојци са 10.000 КМ, пожелјела им много спортске среће и унапријед их подржала у нјиховим настојанјима да одбране олимпијско злато из Атине.