Слједеће године међународни мотоциклистички раллy Забок – Сарајево

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић примио је данас представнике Олдтимер клуба из Забока (Република Хрватска) који у мају слједеће године организира међународни мотоциклистички раллy на релацији Забок – Сарајево.Према ријечима предсједника Олдтимер клуба Забок Драгутина Тисанића очекује се учешће близу 130 возача мотора из 10 европских земалја.

Градоначелница честитала почетак мјесеца Рамазана

Градоначелница Семиха Боровац честитала је муслиманима Сарајева и Босне и Херцеговине почетак мјесеца Рамазана са желјом да предстојеће мубарек дане подијеле са својим најближим, да их проведу у слози и спокојству са комшијама и пријателјима, у добром здравлју и чинјену добрих дјела.

Градоначелница честитала почетак нове школске године

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је ученицима и нјиховим наставницима почетак нове школске 2008./09. године. Градоначелница је сарајевским првачићима посебно пожелјела пуно успјеха, нових знанја, добрих оцјена и резултата у будућем школованју.

Одаванје почасти жртвама масакра на Тргу солидарности

У суботу 30.08.2008. године навршава се шеснаест година од погибије једанаест наших суграђана на Тргу солидарности до броја 14 (Алипашино полје – пијаца). У име Града Сарајева, савјетник градоначелнице Сахрудин Сарајлић и вијећници у Градском вијећу фикрет Махмутовић и Милена Велјковић у 10,00 сати одат ће почаст и положити цвијеће на мјесто масакра.