Градоначелница покровителј боксерског меча у којем ће се сарајка Ирма Балијагић борити за свјетску шампионску титулу

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас представнике Про-Боx асоцијације БиХ и проФесионалну боксачицу Ирму Балијагић која ће се 17. децембра у Сарајеву борити за европску или свјетску шампионску титулу у категорији Феатхерwеигхт (перо-лака). Она ће изазвати актуелну свјетску првакинју у боксу Јеаннине Гарсиде из Канаде. Покровителј меча који ће се одржати у Спортској дворани Мирза Делибашић бит ће градоначелница Сарајева.

Потписиванје Протокола о партиципацији у изради апликације за домаћина Свјетског скијашког Купа за жене 20011/12.

У понедјелјак 15.09.2008. године у 13.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац, предсједник СКИ Савеза БиХ Рамиз Мехмедагић и директор КЈП ЗОИ\’84. Неджад Ајнаджић потписат ће Протокол о партиципацији Града Сарајева, СКИ Савеза БиХ и КЈП ЗОИ\’84. Олимпијски центар Сарајево у изради апликације за домаћина Свјетског скијашког Купа за жене 2011/12.

Градоначелница Боровац у посјети Студентском дому Бјелаве

У понедјелјак 15.09.2008. године у 11.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетит ће Студентски дом Бјелаве и том приликом са директором Студентског центра Емиром Кадрићем и представницима студената разговарати о ситуацији у сарајевским студентским домовима како би Град Сарајево пружио помоћ из свог буджета с цилјем поболјшанаја увјета смјештаја и исхране у нјима.

Потписан Споразум о пројекту Града и ОИА БИХ – Операција младих: Улјепшајмо Сарајево!

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и Ермин Нумић из НВО &qуот;Омладинска инФормативна агенција БиХ&qуот; данас су потписали Споразум о сараднји на пројекту &qуот;Операција младих: Улјепшајмо Сарајево&qуот; и уједно промовирали акцију која ће почети у сриједу, 17.09. и трајати 30 радних дана. За реализацију овог пројекта Град је осигурао 50.000 КМ.

Одржана сједница Организационог одбора Другог полумаратона Сарајево 2008.

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић предсједавао је данас Организационим одбором Другог сарајевског полумаратона 2008., који треба да се одржи 21. септембра, на Дан без аутомобила под мотом &qуот;Укјучи ме!&qуот;. Састанку су присуствовали Лазар Пауперт, савјетник за културу и сураднју у Амбасади Р францускеу БиХ, те представници Развојног програма Ујединјених нација у БиХ (УНДП), Удруженја &qуот;Маратхон&qуот; и атлетских клубова &qуот;Босна&qуот; и &qуот;Славија&qуот;.