Почео сајам пчеларства \”Бее-Фест\”

На Тргу ослобођенја – Алија Изетбеговић у Сарајеву данас је почео 6. међународни сајам пчеларства и пчеларске опреме &qуот;Бее-Фест&qуот;. На сајму је учествовало око 90 излагача из БиХ и земалја региона, а поред пчелара присутни су произвођачи опреме и произвођачи препарата на бази пчелинјих производа и лјековитог билја.

Почело укланјанје граФита у граду у оквиру пројекта \\\”Операција младих: Улјепшајмо Сарајево!\\\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, представници НВО &qуот;Омладинска инФормативна агенција БиХ&qуот;, те представник Фирме &qуот;Рем десигн&qуот; као извођача радова, а у присуству сарајевских среднјошколаца, испред сарајевске Тржнице, данас су озваничили почетак реализације заједничког пројекта &qуот;Операција младих: Улјепшајмо Сарајево!&qуот; у оквиру којег ће се укланјати граФити са Фасада.

Град помогао са 10.000 КМ санацију и опреманје вртића \\\”Разиграни дани\\\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је обишла девастирану зграду вртића &qуот;Разиграни дани&qуот; и са директорицом ЈУ &qуот;Дјеца Сарајева&qуот; Арзијом Махмутовић потписала Уговор о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за 2008. годину. Према Уговору Град Сарајево је издвојио 10.000 КМ за санацију и опреманје вртића &qуот;Разиграни дани&qуот;.