Сутра пресс конФеренција поводом одржаванја 9. Међународне конФеренције Балцинет

У сриједу 12.11.2008. године с почетком у 11.00 сати, одржат ће се пресс конФеренција поводом организације 9. Међународне конФеренције мреже балканских градова – БАЛЦИНЕТ а која ће се одржати у нашем граду од 13.11.-16.11.2008.године.

Наставак пројекта у центру града: расвјета на још четири моста

Након успјешног освјетлјаванја Шехер-ћехајине и Латинске ћуприје, Чобаније те АјФеловог моста, Градска управа наставлја с пројектом расвјете мостова. Како сазнајемо од архитекте Срђе ХрисаФовића који је израдио пројект, предвиђена је расвјета мостова Ћумурија, Дрвенија, Скендерија и Моста Суаде Дилберовић и Олге Сучић.

РВИ КС уручили плакету градоначелници Боровац

Представници Савеза ратних војних инвалида Кантона Сарајево уручили су данас Плакету градоначелници Сарајева Семихи Боровац за несебичан допринос у организацији и одржаванју 5.Спортских игара РВИ БиХ „Сарајево 2008.“

Свјетски марш за мир и ненасилје проћи ће кроз Сарајево у новембру 2009. године

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић примио је данас представнике Асоцијације „Wорлд wитхоут wарс анд wитхоут виоленце“ из Трста која је једна од главних организатора Свјетског марша за мир и ненасилје. Они су доградоначелника упознали да ће Свјетски марш за мир и ненасилје кренут  2.10.2009. са Новог Зеланда, проћи 90 земалја свијета међу којима је и Босна и Херцеговина, а завршити у Аргентини 2.01.2010. године. Кроз Сарајево ће проћи 4. и 5.11.2009. године.