Округли сто под називом \”Имплементација Програма дјелованја на унапрјеђенју здравлја младих у граду Сарајеву\”

У сриједу 26.11.2008. године, у времену од 9.30 до 13.00 сати, одржат ће се Округли сто под називом &qуот;Имплементација Програма дјелованја на унапрјеђенју здравлја младих у граду Сарајеву у сегменту промоције одговарајуће исхране и Физичке активности&qуот;. Организатор Округлог стола је Град Сарајево, како би се цјеловитије провео овај програм који је усвојен на сједници Градског вијећа Града Сарајева у априлу ове године.

Поводом Дана државности БиХ одржана Свечана сједница Скупштине КС, Градског вијећа Града Сарајева и Опћинских вијећа четири градске опћине

У поводу обилјежаванја 25. новембра – Дана државности БиХ, данас је у Дому оружаних снага БиХ одржана Заједничка свечана сједница Скупштине Кантона Сарајево, Градског вијећа Града Сарајева и Опћинских вијећа четири градске опћине. Сједницу је отворио предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић који је присутнима и грађанима Сарајева честитао Дан државности БиХ.

Заједничка делегација Кантона Сарајево, Града Сарајева и градских опћина положила цвијеће на спомен-обилјежја

Поводом Дана државности БиХ, заједничка делегација Кантона Сарајево, Града Сарајева и четири градске опћине данас је положила цвијеће, те ученјем фатихе и минутом шутнје одала почаст погинулим бранителјима на спомен-обилјежја Вјечна ватра, Шехидско спомен-мезарје Ковачи, Гроблје Лав, Спомен-парк Враце и Спомен-обилјежје на Тргу ЗАВНОБиХ-а.