10. сједница Градског вијећа Града Сарајева

На основу члана 56. Пословника Градског вијећа Града Сарајева ("Службене новине Кантона Сарајево", број 16/98 и 38/08), сазивам 10. СЈЕДНИЦУ ГРАДСКОГ ВИЈЕЋА ГРАДА САРАЈЕВА. Сједница Градског вијећа Града Сарајева одржаће се у уторак, 03.11.2009.године у 10.00 часова, у објекту Града Сарајева – Овална сала Градског вијећа, улица Хамдије Крешевљаковића бр. 3/1.

Градоначелник Бехмен потписао Меморандум о разумијевању са циљем енергетског управљања градовима

Градоначелник Алија Бехмен данас је у име Града Сарајева у Њемачкој амбасади потписао Меморандум о разумијевању, са циљем ефикасног енергетског управљања. Тиме ће Град Сарајево заједно са градовима: Загребом, Скопљем, Подгорицом и Фрајбургом (Freiburg) у наредном периоду заједнички радити на имплементацији пројекта "Изградња капацитета за управљање енергијом у градовима".

Градоначелник примио новоименованог амбасадора Турске

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен примио је данас у наступну посјету новоименованог амбасадора Републике Турске у БиХ Њ.Е. Вефахана Оцака. Градоначелник је амбасадору пожелио успјешан мандат у БиХ и наставак добре сарадње коју имају БиХ и Турска, као и њихови градови.