Доградоначелник Камочаји поздравио учеснике IV. конференције квалитета у Босни и Херцеговини

Замјеник градоначелника Игор Камочаји у име домаћина Града Сарајева поздравио је данас учеснике IV. конференције квалитета у Босни и Херцеговини, чија је тема успостављање Државне награде за квалитет БиХ, уз коришћење искустава напреднијих земаља Европе. Поред Града Сарајева, покровитељи овог еминентног скупа су Савјет министара и Спољноотрговинска комора Босне и Херцеговине, а организатор Асоцијација за квалитет у Босни и Херцеговини.

Градоначелници Беча и Сарајева договорили јачање билатералне сарадње

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен сусрео се данас на маргинама 13. конференције Уније градова средње и југоисточне Европе са градоначелником Беча Михаелом Хауплом. Сусрету је присуствовао и амбасадор БиХ у Р Аустрији, Њ.Е. Харис Хрле. Током срдачног разговора градоначелник Бехмен захвалио је Бечу за досадашњу помоћ Сарајеву, нарочито када је ријеч о обнови Вијећнице и пројектима из области превенције малољетничке делинквенције.

Почела културна манифестација “Дани Сарајева у Подгорици”

Креативним радом у отвореном јавном простору под називом "Урбани календар града Сарајева" ауторице Ајне Затрић данас је почела културна манифестација "Дани Сарајева у Подгорици", која ће трајати од 12. до 14. 11. 2009. године. Организатор манифестације је Град Сарајево у сарадњи са Градом Подгорицом.