У оквиру Дана Сарајева у Подгорици закључен Споразум о сарадњи АЛУ Сарајево и ФЛУ Цетиње

У оквиру културне манифестације „Дани Сарајева у Подгорици“ закључен је Споразум о међусобним односима између Академије ликовних умјетности Сарајево и Факултета ликових умјетности на Цетињу. Споразум су у Подгорици потписали у име АЛУ Сарајево проф. Амра Зулфикарпашић и декан ФЛУ Цетиње мр Ненад Шошкић.

Доградоначелник Живановић примио представнике Удружења младих КУЛТ

 
Замјеник градоначелника Сарајева Мирослав Живановић примио је данас представнике Удружења КУЛТ, које се од свог оснивања бави неформалном едукацијом младих да би постали одговорни и активни чланови друштва. Честитајући доградоначелнику Живановићу на именовању, представници КУЛТ-а изразили су своје увјерење у подршку Града Сарајева пројектима невладиних организација чије су активности уско везане за младе.

Град Сарајево изабран за почетак промоције отварања Музеја сувремене умјетности у Загребу

 
На иницијативу и приједлог градоначелника и Градске управе Града Сарајева данас је у простору Арт Депоа Арс Аеви одржана прес конференција у поводу отварања новог објекта Музеја савремене умјетности Града Загреба 11. децембра ове године. Доградоначелник Мирослав Живановић је у име Града Сарајева честитао представницама Градског поглаварства и Музеја сувремене умјетности Града Загреба на овом значајном културном подухвату.