Недовољан интерес бх. студената за могућности студирања у СAД-у

Замјеник градоначелника Мирослав Живановић данас је примио представнице међународне организације American Councils for International Education. На састанку су представљени програми едукације бх. ученика и студената у СAД-у које финансира америчка влада. Луљета Коши, директорица сарајевске канцеларије American Councils for International Education, истакнула је проблем незаинтересованости младих људи за овакве програме, те напоменула да ће доћи до укидања стипендија уколико се одазив настави смањивати.

Градоначелник Бехмен оштро осудио барбарски чин каменовања Цркве светог преображења Ново Сарајево

"Оштро осуђујем барбарски чин каменовања Цркве св. преображења Господњег у Новом Сарајеву, учињен у вријеме божићних празника. Ти вандали хоће да преобликују друштвену стварност и да је усмјере у погрешном правцу ", истакнуо је градоначелник Сарајева Алија Бехмен који је данас са својим замјеником Мирославом Живановићем, секретаром Градске управе Милорадом Којовићем и потпредсједником Скупштине Кантона Сарајево Светозаром Пударићем посјетио ову православну цркву у насељу Пофалићи.

Доградоначелник Живановић у име Града честитао Дан Дјечијег дома \”Бјелаве\”

Замјеник градоначелника Мирослав Живановић присуствовао је свечаности у Дјечијем дому "Бјелаве" у поводу обиљежавања Дана ове социјално-васпитне установе. Живановић је овом приликом почастио бомбонама штићенике Дома, обишао просторије у којима дјеца бораве, те у име Града Сарајева честитао рођендан штићеницима, запосленицима и менаџменту Дома.