Zamjenik gradonačelnika Kamočaji posjetio Udrugu „Majke enklave Srebrenica i Žepa“

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji posjetio je danas Udrugu „Majke enklave Srebrenice i Žepe“. Munira Subašić, predsjednica ove udruge, zajedno sa svojim suradnicama, upoznala je zamjenika gradonačelnika s aktivnostima, dinamikom i planom rada Udruge. Ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Kamočaji izrazio je potporu traganju za istinom članica Udruge: -Uvažavam način na koji podnosite svoju bol i borite se za istinu i pravdu.

Zahvalnica Klizačkoga saveza BiH Gradu Sarajevu

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji primio je danas novoizabrano predsjedništvo Saveza klizačkih sportova BiH koje mu je uručilo Zahvalnicu Saveza  za doprinos Grada u razvitku i promicanju klizačkoga sporta u našoj zemlji. Predsjednik Saveza Zikrija Đonko i dopredsjednici Radomir Kezunović i Milan Lovrić zahvalili su zamjeniku gradonačelnika i Gradskoj upravi na kontinuiranoj financijskoj potpori. Predsjednik Đonko je kazao kako je Savez klizačkih sportova BiH početkom 1996. godine uključen u Međunarodnu klizačku uniju. Obuhvata dvije sportske discipline: umjetničko i brzo klizanje.

Zamjenik gradonačelnika Kamočaji odao počast ubijenoj djeci u ulici Sedrenik

Zamjenik gradonačelnika Igor Kamočaji danas je u ime Grada Sarajeva  položio cvijeće i odao počast na spomen-obilježje u ulici Sedrenik kod broja 171. Na tom mjestu, prije 18 godina, od agresorske granate smrtno je stradalo četvero naših sugrađana od kojih troje djece iz obitelji Bojadži. Povodom ovoga tužnog datuma danas su se na mjestu pogibije, osim predstavnika Grada, okupili i roditelji ubijene djece.