Замјеник градоначелника Камочаји посјетио Удружење \”Мајке енклава Сребреница и Жепа\”

Замјеник градоначелника Сарајева Игор Камочаји посјетио је данас Удружење „Мајке енклаве Сребренице и Жепе“. Мунира Субашић, предсједница овог удружења, заједно са својим сарадницама, упознала је замјеника градоначелника са активностима, динамиком и планом рада Удружења. Овом приликом замјеник градоначелника Камочаји изразио је подршку трагању за истином чланица Удружења: -Уважавам начин на који подносите свој бол и борите се за истину и правду.

Захвалница Клизачког савеза БиХ Граду Сарајеву

Замјеник градоначелника Сарајева Игор Камочаји примио је данас новоизабрано предсједништво Савеза клизачких спортова БиХ које му је уручило Захвалницу Савеза  за допринос Града у развоју и унапређењу клизачког спорта у нашој земљи. Предсједник Савеза Зикрија Ђонко и потпредсједници Радомир Кезуновић и Милан Ловрић захвалили су замјенику градоначелника и Градској управи на континуираној финансијској подршци. Предсједник Ђонко је казао да је Савез клизачких спортова БиХ почетком 1996. године укључен у Међународну клизачку унију. Обухвата двије спортске дисциплине: умјетничко и брзо клизање.

Замјеник градоначелника Камочаји одао почаст убијеној дјеци у улици Седреник

Замјеник градоначелника Игор Камочаји данас је у име Града Сарајева  положио цвијеће и одао почаст на спомен-обиљежје у улици Седреник код броја 171. На том мјесту, прије 18 година, од агресорске гранате смртно је страдало четвoро наших суграђана од којих троје дјеце из породице Бојаџи. Поводом овог тужног датума данас су се на мјесту погибије, осим представника Града, окупили и родитељи убијене дјеце.