Potpisivanje ugovora o financiranju dragovoljnih vatrogasnih društava “Vratnik” i “Bjelave”

Danas (ponedjeljak) 14.06.2010. godine u 13.00 sati, gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen posjetit će Dragovoljno vatrogasno društvo “Vratnik” (ul. Vratnik Mejdan br. 58)  i tom prilikom potpisati ugovore o financiranju dragovoljnih vatrogasnih društava “Vratnik” i Bjelave”.
Pozivamo Vašeg novinara i fotoreportera/snimatelja da zabilježe ovaj događaj.

Živanović odao počast žrtvama masakra u Sokolini

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Miroslav Živanović, zajedno sa izaslanstvima Kantona, općina Novi Grad i Ilijaš i Koordinacije odbora udruga branitelja Općine Novi Grad te stanovnicima Ahatovića i većim brojem obitelji stradalih, danas je položio cvijeće i odao počast na mjestu masakra u naselju Sokolina, u općini Ilijaš, gdje je prije 18 godina u autobusu svirepo ubijeno 47 Bošnjaka iz sela Ahatovići.

Po 10.000 KM dragovoljnim vatrogasnim društvima “Vratnik” i “Bjelave”

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa zamjenicima posjetio je danas Dragovoljno vatrogasno društvo “Vratnik” i tom prilikom potpisao ugovore o financiranju programskih aktivnosti DVD “Vratnik” s Namikom Klinom i DVD “ Bjelave” sa Sulejmanom Vrancem. “Danas smo potpisali ugovore kojima je Grad Sarajevo iz Proračuna osigurao  po 10.000 KM za ova dva dragovoljna vatrogasna društva čiji rad odlikuje izniman profesionalizam i humanizam”, istaknuo je gradonačelnik Behmen, te zahvalio vatrogascima na trudu i žrtvovanju svog slobodnog vremena u cilju sigurnosti naših građana od požara i drugih elementarnih nepogoda.