Потписивање уговора о финансирању добровољних ватрогасних друштава “Вратник” и “Бјелаве”

Данас (понедјељак) 14.06.2010. године у 13.00 часова, градоначелник Сарајева Алија Бехмен посјетиће Добровољно ватрогасно друштво “Вратник” (ул. Вратник Мејдан бр. 58)  и том приликом потписати уговоре о финансирању добровољних ватрогасних друштава “Вратник” и Бјелаве”.
Позивамо Вашег новинара и фоторепортера/сниматеља да забиљеже овај догађај.

Живановић одао почаст жртвама масакра у Соколини

Замјеник градоначелника Сарајева Мирослав Живановић, заједно са делегацијама Кантона, општина Нови Град и Илијаш и Координације одбора борачких удружења Општине Нови Град те становницима Ахатовића и већим бројем породица страдалих, данас је положио цвијеће и одао почаст на мјесту масакра у насељу Соколина, у општини Илијаш, гдје је прије 18 година у аутобусу свирепо убијено 47 Бошњака из села Ахатовићи.

По 10.000 КМ добровољним ватрогасним друштвима “Вратник” и “Бјелаве”

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен са замјеницима посјетио је данас Добровољно ватрогасно друштво “Вратник” и том приликом потписао уговоре о финансирању програмских активности ДВД “Вратник” са Намиком Клином и ДВД “ Бјелаве” са Сулејманом Вранцем. “Данас смо потписали уговоре којима је Град Сарајево из Буџета обезбиједио  по 10.000 КМ за ова два добровољна ватрогасна друштва чији рад одликује изузетан професионализам и хуманизам”, истакнуо је градоначелник Бехмен, те захвалио ватрогасцима на труду и жртвовању свог слободног времена у циљу безбједности наших грађана од пожара и других елементарних непогода.