Gradonačelnik Behmen primio u oproštajni posjet crnogorskog veleposlanika

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa zamjenikom Igorom Kamočajijem  primio je u oproštajni posjet veleposlanika Crne Gore u BiH NJ.E. Ramiza Bašića, kojem je zahvalio na iznimnom angažmanu za grad Sarajevo i državu Bosnu i Hercegovinu. „Svojim iznimnim angažmanom i neposrednošću značajno ste doprinijeli unapređenju suradnje između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Vaš doprinos naročito je dao pečat intenziviranju kulturnih, sportskih, turističkih i prijateljskih sadržaja naša dva glavna grada, Podgorice i Sarajeva“, istaknuo je gradonačelnik Behmen, te  izrazio uvjerenje u jačanje gospodarskih veza dvaju gradova i dviju zemalja posredstvom gospodarskih komora i samih gospodarstvenika.

Dogradonačelnik Kamočaji apelirao na sve razine vlasti da pomognu odlazak bh. strijelaca na Svjetsko prvenstvo u Minhenu

Zamjenik gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji primio je danas bh. reprezentativce u streljaštvu na čelu sa izbornikom Amirom Dautovićem, koji su ga upoznali s teškom materijalnom situacijom i nerazumijevanjem institucija da im pomognu oko njihovog sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu u streljaštvu krajem srpnja/početkom kolovoza u Minhenu. Izbornik Dautović istaknuo je da pored najuspješnijeg bh. strijelca Nedžada Fazlije našu reprezentaciju čine uglavnom natjecatelji iz Streljačkog kluba „Sarajevo“, kao i uspješni strijelci: Ema Škaljo iz Zenice, Žarko Lazić iz Teslića, Zoran Mandić iz Širokog Brijega, Zvonko Kaldrmić iz Tuzle i Sabrina Drinjaković iz Sarajeva.