Komšić, veleposlanik San Martin, Lagumdžija i Behmen obilaze Vijećnicu

U srijedu, 29.09.2010. godine u 09.00 sati, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, veleposlanik Kraljevine Španije u BiH NJ.E. Alejandro Enrique Alvargonzales San Martin, zastupnik u državnom Parlamentu BiH Zlatko Lagumdžija i gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa suradnicima obići će Vijećnicu. Cilj posjeta je informiranje o dinamici radova na realizaciji Sporazuma između Ministarstva kulture Kraljevine Španije i Grada Sarajeva, kojim je odobreno milijun eura, namjenski za rekonstrukciju i restauraciju fasade ovoga kulturno-povijesnoga spomenika.

Behmen i Kamočaji posjetili tvrtku „Autodelta d.o.o.“

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa zamjenikom Igorom Kamočajijem posjetio je danas tvrtku „Autodelta d.o.o.“ koja upošljava razvojačene branitelje s najvećim ratnim priznanjem  „Zlatni ljiljan“. „Imamo uposlenih 12 radnika i četiri spoljna suradnika, a želim naglasiti da je tvrtka sve uposlene stambeno zbrinula“, rekao je Nedim Aljić, jedan od vlasnika prilikom obilaska tvrtke s gradonačelnikom i njegovim zamjenikom.

Zahvalnica Teniskoga kluba „Tenis pro“ gradonačelniku Behmenu

Gradonačelnik Alija Behmen sa zamjenikom Igorom Kamočajijem primio je danas izaslanstvo Teniskoga kluba „Tenis pro“ koje mu je uručilo Zahvalnicu Kluba i turnirsku majicu kao znak zahvalnosti za kontinuiranu potporu Grada Sarajeva u realizaciji Teniskoga turnira „Open RTC Barcelona 1899 – Sarajevo 2010“. Predsjednik TK „Tenis pro“ Haris Kafedžić posebice je zahvalio gradonačelniku Behmenu i Gradskoj upravi na kontinuiranoj potpori ovom klubu od samog njegovog osnivanja, 1996. godine. Kafedžić je dodao da je ljetos uspješno održan 14. teniski turnir „Open RTC Barcelona 1899 – Sarajevo 2010“, na kojem je sudjelovalo 85 tenisača iz 10 zemalja.