Градоначелник разговарао са ветеранима ФК Сарајево о тешкој ситуацији у Клубу

Изузетно тешка ситуација у којој се тренутно налази ФК Сарајево повод је данашњег сусрета градоначелника Сарајева Алије Бехмена који су иницирале бх. легенде сарајевског и бх. фудбала: Ибрахим Биоградилић, Мирсад Фазлагић, Предраг Пашић, Фуад Музуровић, Вахидин Мусемић, Фахрудин Прљача, Рефик Муфтић, Ибрахим Сирћо, Сеад Јесенковић, те садашњи шеф Стручног штаба Мирза Варешановић и тренери Аднан Фочић и Агим Николић. Присутни ветерани изложили су своје виђење тренутне ситуације у Клубу и сложили су се у оцјени да је у питању опстанак ФК Сарајево, након 64 године постојања као значајног спортског и друштвеног бренда града Сарајева и БиХ.

Наша најбоља џудисткиња Лариса Церић уручила Захвалницу градоначелнику Бехмену

Наша најбоља џудисткиња Лариса Церић уручила је Захвалницу градоначелнику Алији Бехмену и његовом замјенику Игору Камочајију за несебичан допринос у развоју џудо спорта и помоћи у организацији Европског џудо првенства за сениоре и сениорке који је недавно одржан у Сарајеву. Данашњем пријему у Градској управи присуствовали су тренер и селектор џудо тима БиХ Бранислав Црногорац и генерални секретар Џудо савеза ФБиХ Аријана Јаха.

Одржана прес конференција поводом организације Јавног дочека Нове 2011. године у Сарајеву

У Градској управи Града Сарајева данас је одржана прес конференција поводом Јавног дочека Нове 2011. године у Сарајеву у организацији Града Сарајева. „Јавни дочек Нове 2011. године у Сарајеву, који организује Град Сарајево у сарадњи са општинама Стари Град, Центар, Ново Сарајево и Нови Град, Кантоном Сарајево и Туристичком заједницом КС, ће се састојати из два дијела. Централни програм одржаће се 31.12.2010. са почетком у 21 час до раних јутарњих часова на Тргу дјеце Сарајева, односно на платоу испред ББИ центра. Централни програм биће обиљежен и ватромет-кореографијом која ће представљати посебан угођај. Дјечији програм који ће чинити представа „Како Дуду украо Дједа Мраза“ и подјела поклона одржаће се у Мултимедијалној сали Општине Нови Град у два термина. Први је 30.12.2010. у 18 часова за дјецу из васпитно-образовних институција града Сарајева, а други је 31.12.2010. у 17 часова. С обзиром да је ограничен број мјеста биће штампане гратис улазнице за Дјечији програм 31. децембра које ће се дијелити путем медијских покровитеља.“, рекао је Игор Камочаји, замјеник градоначелника и предсједник ИО за припрему и организацију програма.