Могућности унапређења сарадње побратимских градова Сарајева и Тиањина (НР Кина)

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен са замјеником Мирославом Живановићем примио је данас амбасадора Народне Републике Кине у БиХ, Њ. Е. Ванг Фугуоа са којим је разговарао о интензивирању односа побратимских градова Сарајева и Тиањина. Градоначелник је нагласио да ће се сљедеће године навршити 30 година од успостављања побратимских односа Сарајева и Тиањина и да постоје потенцијали да се унаприједи  и конкретизује сарадња двају градова будући да је она до сада била више протоколарна.

Повеља Клуба кошаркаша у колицима „3К Сарајево“ градоначелнику Бехмену

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен примио је данас Самира Фазлића и Сеада Панџу, предсједника и члана Управе Клуба кошаркаша у колицима „3К Сарајево“ који су му уручили Повељу Клуба као знак захвалности за континуирану подршку Града. „Обећавам да ћете и даље бити наш приоритет у смислу даљње финансијске подршке, а у наредном периоду учинићемо и додатне напоре да бисмо вам набавили спортска колица која су вам неопходна“, истакнуо је Бехмен и додао да ће се ангажовати у договорима око даљњег коришћења сале „Рамиз Салчин“ у којој кошаркаши овог клуба тренирају и такмиче се.

Подјела новогодишњих пакетића

У поводу новогодишњих празника, замјеник градоначелника Сарајева Мирослав Живановић у петак 24.12.2010.године ће посјетити: – у 10.00 часова Удружење параплегичара и обољелих од дјечије парализе (ул. Грбавичка 6); – у 11.30 часова – Центар за слушну и говорну рехабилитацију  (ул. Асима Ферхатовића 2); – у 14.00 часова – ЈУ ОШ “Осман Накаш” (ул. Градачачка 39) и том приликом дјеци ових установа уручити пакетиће.