Подјела пакетића Града Сарајева поводом новогодишњих празника

Поводом новогодишњих празника, замјеник градоначелника Сарајева Мирослав Живановић данас је посјетио Удружење параплегичара и обољелих од дјечије парализе, Центар за слушну и говорну рехабилитацију и ЈУ ОШ “Осман Накаш”. Том приликом Живановић је дјеци уручио укупно 240 новогодишњих пакетића и честитао долазеће празнике уз најљепше жеље. Зула Селимовић, предсједница Удружења параплегичара и обољелих од дјечије парализе, истакнула је да су ово постали традиционални сусрети Удружења и представника Града. Захвалила је доградоначелнику на посјети и подршци коју Град Сарајево не показује само кроз пакетиће него и разне пројекте. Селимовићева је подсјетила да је Удружење добитник Шестоаприлске награде 2004. године и да је за њих то признање и данас од великог значаја.

Градоначелник Бехмен честитао Божић католицима Сарајева и БиХ

Градоначелник Алија Бехмен упутио је кардиналу Врхбосанске надбискупије Винку Пуљићу и свим вјерницима католичке вјероисповијести у граду Сарајеву, Босни и Херцеговини и изван домовине најискреније честитке у поводу наступајућег великог кршћанског празника Божића, са жељом да га проведу у добру, миру и породичној срећи. „Још једном примите изразе мог поштовања и лијепе жеље поводом Вашег празника“, истакнуо је у честитки градоначелник Бехмен.

Подјела новогодишњих пакетића

У поводу новогодишњих празника, представници Града Сарајева ће у суботу 25.12.2010.године посјетити: – у 10.00 часова Удружење слијепих КС (ул. Подгај 7) и – у 11.00 часова – Удружење “Оаза” (Техерански трг 6), а у понедјељак, 27.12.2010. године: – у 10.00 часова ОШ “Џемалудин Чаушевић” (ул. Првомајска 24) и том приликом дјеци ових установа уручити пакетиће.