Градоначелник уприличио пријем у Градској управи за храбре полицајце МУП-а КС

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен са замјеницима Игором Камочајијем и Мирославом Живановићем те секретаром Градске управе Милорадом Којовићем уприличио је данас у Градској управи пријем за полицајце Мустафу Омеровића из Прве полицијске управе, Алмира Зебу и Синана Шеховића из Треће полицијске управе и Славишу Крајишника из Друге полицијске управе. Том приликом градоначелник је у своје, те у име Града и грађана Сарајева полицајцима честитао и исказао захвалност на доказаној храбрости у немилим догађајима који су се протеклих дана десили у Сарајеву. Пријему су присуствовали и начелник Сектора униформисане полиције МУП-а КС Јасмин Идризовић и шеф Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Ирфан Нефић. 

Синоћ одржан први дио Дјечјег програма у оквиру Јавног дочека Нове 2011. године

У оквиру Јавног дочека 2011. године који Град Сарајево организује у сарадњи са Кантоном Сарајево, градским општинама и Туристичком заједницом КС, синоћ је у Мултимедијалној сали Општине Нови Град одржан Дјечији програм намијењен дјеци из одгојно-васпитних установа са подручја града Сарајева. Дјечији програм је чинила позоришна представа "Како је Дуду украо Дједа Мраза" младих глумаца Аиде Букве, Кемала Чебе, Нусмира Мухаремовића и Аднана Горе, те подјела пакетића присутној дјеци.

Градоначелник Бехмен на дочеку Нове године са својим суграђанима

У петак, 31.12.2010. године, градоначелник Сарајева Алија Бехмен ће са сарадницима у 23.58 часова на платоу ББИ центра, гдје је организован Дочек 2011., грађанима Сарајева честитати Нову годину. Градоначелник Бехмен ће након поноћи посјетити Клинику за гинекологију и акушерство УКЦ Сарајево и Породилиште Државне болнице “Абдулах Накаш”, да би подијелио радост и срећу са родитељима прворођене/ог Сарајке/Сарајлије.