Доградоначелник Камочаји поздравио учеснике15. тениског турнира \\\”Опен РЦТ Барцелона 1899 – Сарајево 2011\\\”

Град Сарајево је домаћин 15. међународног јуниорског тениског турнира "Опен РЦТ Барцелона 1899 – Сарајево 2011", који ће се одржавати до 21. августа ове године на тениским теренима "ХЕАД" Тениска академија, Доњи Хотоњ у Вогошћи. На церемонији свечаног отварања обратио се замјеник градоначелника Игор Камочаји који је у име Града Сарајева поздравио учеснике турнира – стотињак младих тенисера и тенисерки из петнаест европских земаља.

Предсједник Палестине Махмуд Абас обишао стари дио града

Предсједник Палестине Махмуд Абас, који борави у посјети Босни и Херцеговини, вечерас је у пратњи члана Предсједништва БиХ Бакира Изетбеговића и градоначелника Сарајева Алије Бехмена обишао стари дио града Сарајева, од Вијећнице до Катедрале. Градоначелник Бехмен упознао је палестинског предсједника o активностима у вези са реконструкцијом сарајевскe Виећнице која је запаљена у августу \’92. године, а члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић испричао му је занимљиву причу о "Инат кући “, која се налази преко пута Вијећнице, на другој страни Миљацке.

Предсједник Палестине Махмуд Абас обићи ће стари дио града у пратњи градоначелника Сарајева

Вечерас (понедјељак) 15.08.2011. године, градоначелник Сарајева Алија Бехмен биће домаћин предсједнику Палестине Махмуду Абасу у обиласку старог дијела града, од Вијећнице до Катедрале. Позивамо Вашег новинара и фоторепортера/сниматеља да забиљеже овај догађај, а полазак је предвиђен у 19.00 часова испред Вијећнице.