32. sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva

Na temelju članka 35. stavak 1.b. Poslovnika Gradskoga vijeća Grada Sarajeva (“Službene novine Kantona Sarajevo”, broj 28/09), sazivam 32. sjednicu Gradskog vijeća Grada Sarajeva,koja će se održati u utorak 27. 09.2011. godine u 10.00 sati, u objektu Grada Sarajeva – Ovalna sala Gradskoga vijeća, ulica Hamdije Kreševljakovića br. 3/1.Uz poziv za sjednicu dostavlja se i Zapisnik o radu 31. sjednice Gradskoga vijeća Grada Sarajeva održane 26. 07.2011. godine. Za sjednicu predlažem sljedeći DNEVNI RED:

Prijem u Gradskoj upravi za diplomatski kor pri Svetoj stolici

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen sa zamjenicima Igorom Kamočajijem i Miroslavom Živanovićem upriličio je danas u Gradskoj upravi prijem za članove diplomatskog kora pri Svetoj stolici koji su doputovali u Sarajevo povodom beatifikacije pet časnih sestara, Drinskih mučenica. U izaslanstvu su bili veleposlanik Kneževine Monako pri Svetoj stolici NJ. E. Jean-Claude Michel, veleposlanik Australije NJ.E. Timothy Fischer, veleposlanica Kanade NJ.E. Anne Leahy, te veleposlanica Bosne i Hercegovine u Vatikanu NJ.E. Jasna Krivošić-Prpić.

Održana prezentacija projekta Grad Sarajevo–Grad Eko-škola

Danas je u okviru projekta Grad Sarajevo – Grad Eko-škola, koji implementira Centar za  okolišno održivi razvitak Sarajevo (COOR) održana njegova prezentacija u prostorijama Osnovne škole „Mula Mustafa Bašeskija“ kojoj je, uime Grada kao jednog od nositelja projekta, nazočio zamjenik gradonačelnika Miroslav Živanović. Kako je istaknuo zamjenik gradonačelnika Živanović, Grad je uspio poduzeti određene aktivnosti i u suradnji s UNDP-em osigurati sredstva za realizaciju projekta. “Ovo je projekt iz neformalnog obrazovanja kojemu trebamo pridavati značaj koliko i formalnom. Potpisivanjem ugovora Grad se obvezao na uključivanje i realizaciju projekta u suradnji s Centrom za  okolišno održivi razvitak“, kazao je Živanović.